Om manueel dossiers te verwijderen volgt u volgende stappen:

1. Zoek het dossierid van het dossier dat u wenst te verwijderen. Indien u met automatische nummering werkt is dit gewoon het cijfer achter de A (bv dossier A1234 heeft als dossierid 1234). Indien u met manuele nummering werkt verwijs ik u door naar het stappenplan "Dossierid ophalen vanaf manuele nummering".

2. Open de administratieinterface, en open daar de module "Dossiers/Aanmeldingen"

3. Typ het dossierid in het zoekveld en druk op enter

4. U krijgt een lijst met 1 item, dit is het dossier dat u wenst te verwijderen

5. Druk op de drie puntjes naast "Geen titel". U krijgt een menu te zien

6. Klik op Item verwijderen. U moet uw actie nog eens bevestigen door te klikken op "OK"

7. Het dossier is verwijderd.